Er det bra nok?

Av og til tenker jeg hardt på om jeg er god nok som far, sikkert flere som gjør dette? Er jeg virkelig bra nok, for jeg bur jo ha enda mer å gå på. Jeg vet at jeg er en god omsorgsperson, da jeg alltid forsøker å hjelpe mine nære og de jeg kommer over som faktisk trenger hjelp. Er jeg en god nok rollefigur for barna mine?

Denne uken har vært preget av mange oppturer og noen få nedturer, og nedturene setter seg fortsatt dypest. Har beskrevet litt om situasjonen i tidligere innlegg, så tar en kort oppdatering og tankegjennomgang. 

Har jo guttungen på "lånt tid", og han skulle egentlig tilbake til mor på fredag, og det ville vært mot min vilje da jeg jeg ikke følte meg trygg nok til å sende han hjem med mor, som da ble skulle skrives ut samme ettermiddag. Guttungen hadde da hatt tre besøksdager på en skole i nærområdet og trives veldig godt, til tross for situasjonen. han har fått 4-5 nye kompis, som han uansett kan henge med i ferier og helgebesøk. :D  Mine følelser viste seg ganske riktige, da mor sendte melding om at hun måtte bli noen dager til, til onsdag i kommende uke. Jeg fikk utvidet besøksdagene, og skole synes det var flott for han var en slik en fin gutt <3 I uken som har gått så har vi gått langs sjøen og grillet på bål sammen han og jeg, og vi har gamet litt sammen, og generelt hatt mye kvalitetstid sammen. I mellom tiden har storesøsteren klart seg mye på egenhånd, selv om det til tider har vært endel søskenkrangling og søskenkjærlighet. Som oftest har dette vært til litt irritasjon for far, men nå bare som musikk :D Hun har vært masse ute og inne med venninner, og hatt oppdagelsesferd alene med jentene med ferje til andre siden av fjorden. Kjæresten min har vært her i helgen og det har også vært koselig, vi alle har klart å vært samlet til minst to måltider per dag, rundt spisebordet, gjerne frokost og middag <3 Vi gutta har lekt ingeniører etter en lifehack video for en tid tilbake, om popcorn popper av brusbokser og greier <3

Guttungen hang seg på årets første sykkeltur, med kjæresten min og meg, på ca 1,1 mill. Vi gutta sliter i dag med litt øm sittemuskel :S

Midt oppi alt dette så vil guttungen ha youtube og spill tid på tlf eller brett eller pc, og jeg får litt følelse av kjedsomhet og vanesak. Følelsene kommer da om en relativt lite aktiv gutt i hverdagen når han ikke er hos meg, uten at det trenger å være svært skadelig, for alle på den alderen er slik i dag! eller er de ikke det?

 

All in all en deilig uke og helg, og forhåpentligvis ytterligere tre dager med skole, familie og kjærlighet. <3

(Beklager men får ikke til å snu alle bildene)

 

#familie #alenepappa #pappa #blogg #vår #kjærlighet #skole

2 kommentarer

homeofbente

19.03.2017 kl.21:15

Klart det er bra nok!!! Kjøper du en tv eller liknende så følger det med en KJEMPE manual på flere språk så du skal klare å bruke den. Det følger ingen manual med barn, så gjør du ditt beste så er det bra nok :-) Kos dere.

Heltvanligpappa

20.03.2017 kl.08:59

homeofbente: Hei og takk for fine ord. Joda er selvfølgelig bra nok, men uten tvil så kommer slike tanker om at man burde gjort mer, man burde ditt og datt. Viktigste er at barna mine er friske, omtenksomme og flinke. Grunnverdier er viktig, men også fysisk aktivitet, grenser og trygghet! :D Ha en fin dag! ;)

Skriv en ny kommentar

Heltvanligpappa

Heltvanligpappa

40, Moss

Tobarnsfar med en solid livserfaring, og store omveltninger i livet! Forsøker nå å skrive for å få det enda bedre med meg selv og for barna mine og alle rundt meg! :) Kort: Økonomiutdannet og videre innen coaching og motivasjon av ledere, samt eiendomsutvikling. Jobbet i mange år som leder innen salg og rådgivning. 2015 ble et år meg store omveltninger, etter tre turbulente år. Har nå havnet i omsorgsbransjen og trives helt fantastisk godt, men savner de største utfordringene. Av interesser kan nevnes bil, friluftsliv, natur og rett og slett å lære andre å kjenne. Bloggen vil handle om livet som alenepappa og de utfordringer man kan møte på som bl.a. tenåringsforelder. Håper med bloggen er å få endel utfordringer og "gammel balast" på avstand slik at mine gode gamle og virkelige interesser igjen kan gro!

Kategorier

Arkiv

hits